Jozèn & Daan

"Geven sfeer aan iedere gelegenheid."

Jozèn & daan

Jozèn & Daan zijn een muzikaal duo en vrienden die al jaren samen muziek maken. In 2013 zijn zij samen gestart in de band ‘Avalanche’. De band won in 2014 De Grote Prijs van het Trinitas College. Na deze prachtige prestatie besloot de band een EP op te nemen met vijf succesnummers uit het eigen geschreven repertoire. Na een aantal mooie jaren raakte de muzieksmaken te ver uit een en is de band opgeheven.

Samen muziek maken, schrijven en optreden blijft het mooiste wat er is. Daarom besloten Jozèn & Daan om een duo te starten. Samen willen zij het publiek verblijden met mooie jazz nummers en popsongs in een eigen jasje. Voor alle gelegenheden weten zij de juiste snaar te raken. 

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bruiloft

De juiste muziek zet de toon bij de ceremonie en zorgt voor een prettige sfeer tijdens de receptie of diner. Wij steken jouw favoriete hits in een akoestisch jasje en zorgen ervoor dat jouw grote dag qua muziek aan niets ontbreekt. Weet u niet welke nummers geschikt zijn? Dan helpen wij u met het vinden van de perfecte nummers.

Uitvaart

Muziek laat u allerlei emoties voelen. Bij een uitvaart biedt muziek troost en wordt een dierbare herdacht met prachtige muziek. Wij helpen u graag bij het vinden van de mooiste nummers. De warme stem van Jozèn in combinatie met het gevoelige gitaarspel van Daan zorgt voor ontroerende uitvaart.

Evenement

Zoekt u muziek voor een andere gelegenheid zoals een verjaardag, in memoriam, huiskamerconcert of borrels? Wij komen graag bij u spelen om de avond wat extra's te geven. Andere gelegenheden zijn mogelijk in overleg.

Let's Connect

Volg mij op Social Media