Zangles

"Iedere week een feestje: humor en een ontspannen sfeer!"

Zangles

Houd jij enorm van zingen en wil jij meer leren over jouw stem? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Jong, oud, beginnend of al iets verder, iedereen is welkom! We werken aan doelen op jouw niveau. Zingen geeft het gevoel van vrijheid en geeft jou meer vertrouwen en durf. De lessen worden gegeven bij Zangstudio Obdam in ’t Brakenkerkje.

Neem contact op voor meer informatie en de tarieven.

priveles

In een privéles krijgt de leerling een op een les en wordt er gewerkt aan persoonlijke doelen. De lessen duren 30 of 45 minuten (voor kinderen onder de 12 jaar 30 min.). We beginnen de lessen met oefeningen om de stem op te warmen waarbij zangtechniek ook meteen aan bod komt. Aan de hand van een zelfgekozen song gaan we werken aan techniek, articulatie, tekstbeleving, presentatie en microfoon gebruik. In de lessen wordt een leerling begeleid op gitaar, piano of door een karaoke versie.

duo-les

De duolessen zijn hetzelfde opgebouwd als de privéles. Het enige verschil is dat er twee leerlingen zijn in plaats van één. Het voordeel is dat er gewerkt kan worden aan samenzang en meerstemmige zang. Ook leer je van elkaar. Iedere stem is uniek en zo kan er geleerd worden van andere technieken en tips.

Popkoor 'Sing!'

Samen zingen is nog leuker dan zingen in je eentje. Een popkoor is perfect voor iedereen die houdt van zingen. We zingen vooral popsongs. Van Adele tot John Mayer, van ABBA tot Bløf. Ook verzoek nummers zijn altijd welkom. 

Kijk voor meer informatie op de pagina van het popkoor.

Let's Connect

Volg mij op Social Media