Over mij

"Een prachtige en warme stem, weet de gevoelige snaar te raken."

Als klein meisje zong en danste ik op alle muziek die ik hoorde. Op jonge leeftijd ben ik op het kinderkoor in Obdam gegaan om iedere week te kunnen zingen. Naast het zingen volgde ik blokfluit les om noten te leren lezen. Zo kon ik ook op gitaarles om mijn zang zelf te kunnen begeleiden.

Op de middelbare school nam ik deel aan De Grote Prijs van het Trinitas College, welke ik in 2014 won met de band Avalanche. Hieruit volgde optredens in verschillende poppodia. Ook werd ik regelmatig geboekt voor uitvaarten, feesten en partijen. Dit was voor mij het moment dat ik zeker wist verder te willen in de muziek.

Na de middelbare school besloot ik de Opleiding Docent Muziek aan het Utrechts Conservatorium te gaan studeren. Op het conservatorium ben ik meer gaan schrijven en is mijn liefde voor muziek nog meer gegroeid. In 2020 heb ik de opleiding afgerond met een prachtig eindconcert.

Momenteel word ik vooral geboekt voor huwelijksceremonies, uitvaarten, evenementen en andere partijen. Ik word begeleid door mijn gitarist Daan of ik speel zelf op de gitaar.

Sinds 2019 heb ik mijn eigen onderneming als muziekdocent. Ik geef zangles en gitaarles voor beginners aan huis. Ook geef ik verschillende workshops; zingen, boomwhackers en verdieping voor basisschooldocenten.

Muziek laat u allerlei emoties voelen. Door samen naar muziek te luisteren wordt de emotie gedeeld. Muziek verbindt de mensen ongeacht leeftijd en achtergrond. Deze verbinding kom ik brengen.

Zang Jozèn

Let's Connect

Volg mij op Social Media